Hirdetés

Letölthető az Ubuntu 10.10 RC



|

2010. október 10-én érkezik a Maverick Meerkat - a kiadás előtti utolsó próbaváltozat már letölthető.

Hirdetés

A Linux operációs rendszert kedvelők örülhetnek, ugyanis lehetőségük adódik kipróbálni az Ubuntu legújabb verzióját, a 10.10-et. Mint ismeretes, a végleges kiadás a Maverick Meerkat verziószámához viszonyítva stílusosan, 2010. 10. 10-én jelenik meg. Addig is azonban szabadon letölthető az RC változat.

 

A Release Candidate az utolsó, kiadás előtti változat, amelyben természetesen történt pár frissítés a legutóbbi béta verzió óta. Az Ubutun 10.10 asztali verziója GNOME 2.32-vel érkezik, valamint frissített Ubuntu Software Centerrel. Az ígéreteknek megfelelően egyszerűbb és gyorsabb lett a boot folyamata is.

 

Az alapértelmezett képnézegető az F-Spot helyett már a Shotwell, fejlődött a Sound Indicator, az Ubuntu One szolgáltatás, és a Gwibber microblogger-kliens is. A változtatások teljes listájáért, és az operációs rendszer szabad letöltéséért, kérjük látogassanak el a fejlesztők hivatalos weboldalára.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.