Hirdetés

Letölthető ingyenes indítópult



|

Ingyenes és minden eddiginél rugalmasabb indítópult a SlideSide.

Hirdetés

Az ingyenes SideSlide bizony sokkal többet tud.

Nemcsak tartalmilag, megjelenésében is testre szabhatjuk a kezes gyorsindító padot. Dokumentumokat, alkalmazás indító ikonokat, weblinkeket helyezhetünk el rajta, méghozzá -- a konténerek segítségével -- jól rendszerezve. Időzített emlékeztetőket és jegyzeteket is tárolhatunk rajta és vágólapunk tartalmát is mindig elérhetővé teszi.
A program vezérlőközpontja maga a tálcán búvik meg, de csak arra szolgál, hogy előhívhassuk vele a leginkább mini-munkaasztalként leírható pultot, mely csak akkor tűnik elő, ha a képernyő megfelelő szélére mutatunk az egérrel. A konténereket rétegesen egymásra is halmozhatjuk, kicsinyíthetőek és újra kinyithatók, szabadon pozícionálhatjuk őket a pulton belül. Több program egyidejű, csoportos indítása is megoldható a segítségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.