Hirdetés

LG GSA-5169D



|

A LG tavasszal bemutatott különleges külső DVD-írójára közvetlenül csatlakoztathatunk videomagnót vagy kamerát, és kezdődhet az írás.

Hirdetés

Az elegáns, ezüstös szürke külső házba szerelt LG GSA-5169D USB 2.0-s kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a számítógépünkhöz. Írási sebességét tekintve abszolút az élvonalba tartozik: a nyers DVD+R és DVD-R lemezeket 16-szoros, az újraírható DVD+RW-t 8-szoros, míg a DVD-RW-t 6-szoros sebességel égeti. Természetesen támogatja a dupla rétegű nyersanyagokat is, amelyeket szintén 8-szoros sebességgel ír.


Ami azonban ennél sokkal érdekesebb, az a ház hátsó részén található négy aljzat, amelyeken keresztül S-Video, illetve kompoziz video és sztereó audioforrást csatlakoztathatunk hozzá, például egy videomagnót vagy akár egy videokamerát. A DVD-íróhoz mellékelt szoftvert egy megfelelő PC-re feltelepítve az előoldalon található "One Touch Recording" gommbal indítható a közvetlen írási művelet. Valójában a készülék először merevlemezre menti a filmanyagot, és csak ezután történik meg a tényleges DVD-re írás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.