Linuxra is jön a Maxthon böngésző



|

Megkezdődött a méltatlanul ismeretlen szoftver pingvines rendszerre való átportolása.

Ugyan Linuxra számos kisebb-nagyobb webböngésző érhető el, ám a Chrome és Firefox duón kívül minden szempontból (például bővíthetőség, adatszinkronizáció) teljes értékűnek nevezhető nincs, noha a Google és Mozilla termékeinek egyaránt megvannak a maguk a gyenge pontjai. Korábban talán az Opera volt az alternatívájuk, ám egyelőre nem tudni, hogy annak „rebootolt” változata megérkezik-e valaha Torvalds szerelemgyerekére.

Hirdetés


Viszont bizakodásra adhat okot, hogy a pár hónapja általunk is megvizsgált Maxthon fejlesztői a termék fórumán bejelentették a böngészőjük Linuxra való átírását, ezzel ötre bővítve a jelenleg támogatott platformok (Windows, Mac OS X, Android, iOS) listáját. Természetesen a szinkronizáció működik az összes operációs rendszeren futó változat közt, „hordozható” alkalmazásról van szó.


Sajnos ennél többet egyelőre nem tudni a projektről; a bejelentés alapján nagyon korai stádiumban tarthat a fejlesztés, nem érdemes tűkön ülve várni a pingvines port megjelenését.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.