Hirdetés

Little Printer kicsit printel



|

Apró nyomtató, mely bizonylat méretű híreket nyomtat, de tud ettől többet is.

Hirdetés

A Little Printer alkotói úgy találták, hogy hatalmas űr tátong az okostelefonok és a reggeli újság olvasásának hangulata között. A gőzölgő kávé, a még friss és meleg ropogós péksüteményen olvadozó vaj ínycsiklandozó aromái felett egy telefon kijelzőjét olvasgatni szerintük nem a legkellemesebb. Náluk még mindig a papír az úr és bizonyos esetekben (például az egyetemeken), helyzetekben felettébb hasznos lehet a fiatalos arcot viselő nyomtató uraság.

 

A Litle Printer apró híreket fűz össze, melyeket hírforrásokról, közösségi oldalakról vagy bárhonnan összeszedhet, ha előre közöljük vele, hogy mit szeretnénk olvasni. Minden szalagcikk végére egy mosolygó arc kerül, mely bizton emlékeztet majd minket, hogy honnan is érkezett ez a kis nyomtatott szösszenet.

 

 

 

 

A Berg apró nyomtatója már-már súrolja a cukiság határait és ez várhatóan a későbbiekben a sorsára is erős hatással lesz. Az alkalmazott technika terén (nagy vonalakban) szinte semmiben sem különbözik a pénztárgépekben elhelyezett blokknyomtatóktól, ugyanis hasonló, hőre reagáló papírt igényel, mint azok és így egy csepp tintát sem használnia a nyomtatás során.

 

Mivel maga a Berg egy design cég, a miniatűr újság is rendelkezni fog egy egységes grafikai megjelenéssel. Erről pedig mi mással lehetne jobban gondoskodni, mint egy keretprogrammal, mellyel a különböző forrásokból összeszedett adatkupacokat egységesíteni lehet. Ráadásul mindez nem lesz túl bonyolult. Pár gombnyomáson keresztül elintézhetjük, hogy mit szeretnénk látni a cetlin és az már érkezik is a nyomtatódobozkából.

 

 

 

 

Emellett úgy is használhatjuk, mint egy miniatűrizált faxgépet, rövid üzeneteket nyomtathatunk vele vagy akár mielőtt elindulunk a nagy bevásárlásra a napközben telefonon összeállított listánknak is testet adhatunk egy vékonyka blokk személyében.

 

Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

 

A Little Printer-re ugyan már nem kell sokat várni, de 2012-ig biztosan nem lesz elérhető. A Berg tervei szerint a termék béta tesztjét a korai elfogadók fogják végezni és a cég a nyomtatócska tömeges megjelenése előtt továbbra is gyűjteni kívánja a tartalom szolgáltatókat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.