Hirdetés

Logót cserélt a Microsoft, 25 év után



|

1987. után először, a Windows 8 megjelenése előtt nem sokkal frissít a Microsoft.

Hirdetés

1987. óta először cseréli le logóját a Microsoft. Az elmúlt 25 évben ugyanazt használta szimbólumként a redmondi cég. A friss, simább logó könnyebb formát tartalmaz, de a többszínű alakzat továbbra is a Windows-termékekre emlékeztet.

 

 

Az új logó már látható a Microsoft weboldalán, a hivatalos bemutatója pedig a Microsoft huszonharmadik, bostoni boltjának megnyitóján esedékes. A redmondiak az új logóval az örökséget akarták megjeleníteni, a jövővel kombinálva - ez kicsit a Windows 8-ra is igaz.

 

A frissítés külsőre egyébként összhangban van az idén ősszel megjelenő Windows 8-cal és Windows Phone 8-cal is. Az új operációs rendszerek mellett az Office-cal is próbálja újrapozicionálni magát a Microsoft a felhasználók szemében, ebben a gyorsan változó környezetben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.