Hirdetés

MAGIX Photo Manager



|

Digitális fényképeink rendezgetésére és javítgatására az egyik legfejletebb program.

Hirdetés

MAGIX Photo Manager 2006 doboz
A MAGIX fejlesztői igazán igyekeztek termékük megalkotásakor: a képek áttöltése, csoportosítása, rendszerezése, optimalizálása mind elvégezhető a Photo Manager Deluxe változatával. Egyszerű, áttekinthető, angol nyelvű kezelőfelületen rendezhetjük a képeket. Kérhetünk automatikus színkorrekciót, egy gyorsbeállító panelen igen hamar rendbe hozhatjuk a tipikus szín- és expozícióhibákat, valamint kézileg retusálhatjuk a vörös szemeket. A termékhez ingyenesen előfizethető MAGIX webalbumba való feltöltés tényleg egy-két gombnyomás csupán, technikai ismeretek híján is használható. Képeink javítgatásához egy klasszikus fotószerkesztő alkalmazást, a PhotoClinicet használhatjuk. Igaz, a doboz csak a 4.5-ös változatot tartalmazza, de az 5-ös verzióra való frissítés ingyen letölthető. A legújabb kiadás kifinomultabb eszközöket, több effektust kínál, montázsokat és panorámaképeket is készíthetünk vele.

MAGIX Photo Manager 2006

Változatos elrendezésekben nyomtathatunk, speciális munkák, például CD/DVD borítók elkészítéséhez a Print Studio 3.5 áll rendelkezésünkre. A Fraunhofer PhotoID funkcióval könnyen megtalálhatjuk a fotóduplikátumokat, illetve a hasonló színezetű-struktúrájú felvételeket -- igaz, a program sok esetben teljesen eltérő képeken vél hasonlóságot felfedezni. Mindenesetre komplett, használható megoldást kapunk, nagyon jól integrált internetes támogatással, nem utolsósorban olcsón.

Adatok
  • Képáttöltés mobil eszközökre (iR vagy Bluetooth)
  • Beépített képfeltöltés a MAGIX személyes fotóoldalára, az iPace-re
  • Képkorrekciós eszközök, kézi vörösszem-eltávolítás
  • Nagy felbontású diavetítés (WMV-HD)
  • Lemezarchívum, képernyővédő készítése
  • Fraunhofer PhotoID duplikátumkereső
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.