Hirdetés

Már rajzolni is lehet a mobilos Office-ban



|

Frissült az androidos és az iOS-es Word, Excel és Powerpoint - memóriakártyára is lehet menteni.

Hirdetés

A Microsoft frissítette az Android és az iOS operációs rendszerekre írt Office appjait, amelyek így már az ujjal rajzolást is támogatják, iPhone-on is

Hirdetés

A Word, az Excel és a Powerpoint appokban kézzel és ceruzával is lehet rajzolni a kijelzőre, ezzel egyedivé téve a dokumentumokat. Mindhárom appban külön fület kapott a funkció. A toll vastagsága és színe is módosítható, a kézzel rajzolt formák átalakíthatóak. 

A Microsoft Word, Excel és Powerpoint appjai ingyenesen tölthetőek le, azonban a teljes értékű használatukhoz Office 365-előfizetés is szükséges. 

Az androidos készülékeken szintén újdonság, hogy az appok az elkészített fájlokat immáron memóriakártyára is tudják menteni. Ennek a feltétele az, hogy legalább Android 5.0 operációs rendszer fusson az eszközön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.