Hirdetés

Már több nyelven is ért az Android Now on Tap funkciója



|

Hat új nyelvvel bővült a Marshmallow Now on Tap funkciója.

Hirdetés

A Google hat új nyelvvel támogatta meg az Android Marshmallow verziójának a Now on Tap funkcióját. Emellett más információkkal is könnyebben boldogul. 

Hirdetés

A Now on Tap októberben jelent meg a Marshmallow-val együtt, és gyors keresési lehetőséget biztosít az appokon belülről, a Home gomb nyomva tartásával. 

A funkció érzékeny a tartalmakra, vagyis mindig a képernyőn láthatóaknak megfelelően keres. Ha például egy e-mailt kapunk valakitől az új Star Wars-filmről, akkor a Home gomb nyomva tartása a filmről indít kereséseket. 

A Now on Tap lényegében értelmezi a képernyőn látottakat, és ezután keres, lehetővé téve, hogy ne kelljen más appot elindítani. Már a repülési adatokkal is boldogul egyébként, valamint a szállítási információkkal. 

Eddig kizárólag angolul működött, mostantól azonban francia, német, spanyol, olasz, orosz és koreai nyelven is megy. 

Érdekesség, hogy a Microsoft nemrég tette elérhetővé a Cortanáját Androidra és iOS-re egyes országokban, így fokozódik a verseny az asszisztensek piacán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.