Hirdetés

Máris letölthető a javított Firefox



|

Hirdetés



Ha már úgyis fellángolt a Symantec által kirobbantott kakaskodás az Explorer és a Firefox sérülékenységéről, a Mozilla Foundation azon melegében ki is adott egy javított Firefox változatot, mely máris ingyenesen letölthető.


A fejlesztők szerint a megnövelt stabilitás mellett kijavították a nemrég felfedezett puffer-túlcsordulási sérülékenységet, amely a nemzetközi, ékezetes és más, az angol ábécétől eltérő karaktereket használó doménnevek kezelését érinti. Befoltoztak egy olyan hibát is, mely a linuxos változatok számára lehetett kritikus: igaz, ez a biztonsági rés nem a Firefoxban, hanem az operációs rendszerben figyelt, de a böngésző javításával már ez a probléma is veszélytelenné vált.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.