Hirdetés

Máris meghúzták a OneDrive gatyaszíját



|

Az Office 365-előfizetők közül néhányan nem érik el a korlátlan tárhelyüket.

Hirdetés

A Microsoft nem is olyan régen közölte: nem tetszett neki, hogy rengetegen arra kezdték el használni a OneDrive korlátlan tárhelyét, hogy gigantikus filmkollekciókat töltsenek fel rá. A redmondiak ezért úgy döntöttek, a jövőben megszűnik a korlátlan OneDrive, az ingyenes csomag pedig összemegy 5 GB-osra. 

Hirdetés

Az Office 365-előfizetők és a többiek is azonban haladékot kaptak az adatok mentésére, ugyanis a változtatásokat csak 2016 elején lépteti érvénybe a Microsoft. 

Ennek ellenére akadnak olyan beszámolók, amelyek szerint a Microsoft máris megszüntette a korlátlan tárhelyet az Office 365-előfizetőknek, figyelmeztetés nélkül. Természetesen az érintettek meglepődtek. 

A meglepődött felhasználók egyelőre nem kaptak érdemi választ a felmerült helyzetre, de remélhetőleg rövidesen sikerül azt tisztázni.

A OneDrive korlátozásaihoz hozzá kell tenni, hogy bár visszalépésről beszélünk, az 1 TB-os és az 5 GB-os csomag még így is versenyképes marad a riválisokkal szemben.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.