Hirdetés

Még ügyesebb lett az asztali Gmail



|

A mellékletben érkezett videókat többé nem szükséges letöltenünk a lejátszáshoz.

Hirdetés

A Google egy apró, ám annál hasznosabb új funkcióval frissítette a Gmailt, amelynek ezúttal a levelező asztali verzióját használó felhasználók örülhetnek. Egészen pontosan a mellékletekben küldött és fogadott videókat lesz egyszerűbb megtekinteni. 

Hirdetés

A frissítés előtt egy mellékletben lévő videót csak akkor lehetett megnézni, ha arra kattintva azt előbb letöltöttük a PC adattárolójára, majd a fájlt lejátszottuk egy harmadik féltől származó, multimédiás lejátszóprogrammal. 

A frissítés után erre többé nincs szükség. A csatolmányban lévő videónál egy indexkép látszik, amelyre kattintva azonnal elindul a mozgókép automatikus streamelése - vagyis nem kell letöltenünk és lejátszóprogramon keresztül megnéznünk a videót. 

A Google szerint ez a frissítés ugyanazt az infrastruktúrát aknázza ki, ami alapján a YouTube és a Google Drive is működik. 

A frissítés ugyan már éles, azonban beletelhet 15 napba is, mire az újítás minden asztali felhasználóhoz megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.