Hirdetés

Még ügyesebben segít neked a Google Fotók



|

Frissültek a Google appjai, a Google Fotók ezentúl még hatékonyabb az automatikus mentésben.

Hirdetés

A Google több új funkciót is bemutatott egyes alkalmazásaihoz, egy brazil esemény keretében. 

Hirdetés

A Duo ezentúl például képes kizárólag hangalapú hívások lebonyolítására. Sokan hiányoltak ezt a funkciót a csevegőből, ami eddig kizárólag videós beszélgetéseket támogatott. Egyelőre ez a funkció csak Brazíliában elérhető, de hamarosan más országokban is lehet használni. Az Allo is frissült, amely immáron képes fájlok megosztására. 

Ennél sokkal érdekesebb a Google Fotók frissítése, amely immáron képes egy apró előnézeti képet elmenteni a felhőbe, amikor mobilhálózaton elkészítünk egy képet. Amikor később újra WiFi-hez csatlakozunk, a Google az előnézeti képet lecseréli egy nagyfelbontású fotóra. Ennek hála mindig lesz kéznél egy mentésünk, és még ha történik is valami az okostelefonnal, a képeket már nem veszítjük el. Ellenben azt sem kell kivárnunk, hogy a lassú hálózaton töltse fel a fájlokat a szolgáltatás. 

A Google ugyanezt a technológiát alkalmazza a képek megosztásánál is, ha lassú az internetkapcsolat. Ilyenkor először egy alacsony felbontású előnézetet jelenít meg, a nagy felbontású képet pedig csak akkor, ha van gyors internetkapcsolat. 

A Google Térkép pedig képes lett megosztani a helyzetünket a kiválasztott emberekkel, egy meghatározott időre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.