Hirdetés

Megduplázta ingyenes tárhelyét a Box



|

Ezen felül a kis- és középvállalatok is kaptak egy olcsó havidíjas csomagot.

Hirdetés

Lassan már vér folyik a felhő alapú háttértárak piacán, hiszen az egyre zsúfoltabbá váló közegben az új felhasználók bevonzása érdekében minden szereplőnek folyamatosan emelnie kell a tétet. Pontosan ezt tette szerdán a hazánkban kevésbé ismert Box is, ugyanis 5-ről 10 gigabájtra duplázta az ingyen osztogatott tárhelyének kapacitását. Sajnos a maximális fájlméret maradt 250 megabájt.

Hirdetés


Emellett a kis-és középvállalkozások is örülhetnek, ugyanis a vállalat elindította a felhasználónként havi 4 euróba kerülő Starter csomagját. Erre előfizetve maximum 10 felhasználót lehet bevenni a csoportba, akik közösen 100 GB hely felett rendelkeznek, 2 gigabájtos maximális fájlméret és 25 elemes verziótörténet mellett.


A vállalat bejelentése alapján az ingyenes tárhely megnövelése elsősorban sajtós fogás: abban reménykednek, hogy a húzással indirekt módon jelentősen gyarapíthatják a már 20 milliós felhasználói bázis fizetős táborát. A szolgáltatás Windows, Windows RT, Mac OS X, iOS és Android platformokon egyaránt rendelkezik szinkronizálásra használható kliensprogramokkal.


(Az illusztráció forrása: alisdair / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.