Hirdetés

Megérkezett a Windows Áruház első prémium játéka



|

Nem csak a Steamen vásárolható meg a Rise of the Tomb Raider.

Hirdetés

A 2015-ös őszi-téli szezon legfontosabb Xbox-exkluzív játéka a nagyrészt pozitív értékeléseket kapott Rise of the Tomb Raider volt, a Crystal Dynamics üdvöskéje most a Steam mellett a Windows Áruházban is elérhetővé vált. A Microsoft számára ez fordulópontot jelent, ugyanis az akció-kaland sorozat legújabb része az első prémium játék a Windows Áruházban. A cég blogbejegyzése szerint univerzális alkalmazásról van szó, azaz elvileg nem a Steamen keresztül terjesztett, Win32 API-s változatot töltötték fel a Windows 10 boltjába. A technikai részletek hírünk írásáig nem tisztázódtak.

Hirdetés


Így vagy úgy, de a kiadási megjegyzések alapján a Microsoft még nem áll teljesen készen az efféle szoftverek Áruházon keresztüli terjesztésére. A Rise of the Tomb Raider letöltése során talán egyáltalán nem jelenik majd meg a haladást jelző csík, vagy rosszul fogja jelezni a letöltés állapotát, plusz a letöltés megszakítása és folytatása esetén nulláról indul majd a "mutató". Utóbbi csak a látszat, valójában az elvárt módon folytatódik majd a folyamat.


A Windows Áruházba felkerült Rise of the Tomb Raider hazánkból is megvásárolható, méghozzá 17 720 forintért, plusz máris elérhető hozzá jó néhány fizetős DLC. Az achievementekért és felhős mentésekért az Xbox Live felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.