Hirdetés

Megérkezett az új 3DMark



|

Hamarosan androidos, iOS-es és Windows RT-s átirat is elérhető lesz a szoftverből.

Hirdetés

Tegnap délután a Futuremark elérhetővé tette a hosszú évek óta ipari szabványnak minősülő szintetikus grafikai teljesítménymérő szoftverének legújabb verzióját. A szimplán 3DMark névre keresztelt idei kiadás szokás szerint három eltérő demót tartalmaz, ám az alkalmazás Windowsos PC-k mellett hamarosan Androidot, iOS-t, továbbá Windows RT-t futtató eszközökön is használható lesz. Utóbbi operációs rendszerekre szánt verzió csak az első demót fogja tartalmazni, a kapott eredmények viszont összehasonlíthatóak lesznek a platformok közt.


Mint szó volt róla, a mérőszoftver három demót tartalmaz: a tabletekre, telefonokra, továbbá belépőkategóriás számítógépekre tervezett Ice Stromhoz csak DirectX 9.0c szintű GPU-ra van szükség, a laptopokra és komolyabb PC-k megizzasztására szánt Cloud Gate már DirectX 10-es kártyát követel, míg brutális Fire Strike demóhoz DirectX 11-es hardver szükségeltetik.


Szokás szerint az új 3DMarkból is van ingyenes verzió, ám ebben nem lehet kihagyni teszteket, továbbá a mérések beállításai sem szabhatóak testre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.