Hirdetés

Megérkeztek az új GeForce és Radeon Software Crimson Edition driverek



|

Itt a GeForce 362.00 WHQL Game Ready Driver és a Radeon Software Crimson Edition 16.2.1.

Hirdetés

Az NVIDIA és az AMD egyaránt kiadta a legújabb meghajtóprogramját a grafikus kártyáihoz. A csomagokban természetesen több játékhoz is van optimalizálás. 

Hirdetés

A GeForce 362.00 WHQL Game Ready Driver például már felkészült a hardveresen meglehetősen leterhelő Far Cry Primal nevű játékra, illetve a Gears of War Ultimate Editionre. 

A teljesítménybeli optimalizációk mellett SLI-profilok is vannak, illetve optimális beállítások a GeForce Experience-hez. A Dying Light legutóbbi frissítéséhez is hozzáigazították a meghajtóprogramot. 

Az AMD eközben a Radeon Software Crimson Edition 16.2.1-es verzióját tette elérhetővé. Ez nem számít WHQL-nek, tehát inkább béta jellegű.

Van benne CrossFireX-profil a Far Cry Primalhoz, illetve javítások a Fallout 4-hez, a Rise of the Tomb Raiderhez, továbbá az akadozó megjelenítéshez, ha a FreeSync és a CrossFire is engedélyezve van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.