Hirdetés

Megint okosodik a Google Fényképező



|

Az expozíció ismét beállítható lesz manuálisan a Google Fényképezőjében, legalábbis erről árulkodik az új verzió.

Hirdetés

A Google az alkalmazásaiban és a szolgáltatásaiban gyakran újít olyan funkcióval, amelyet aztán egy időre elérhetetlenné tesz, majd ismét kiad. A Google Fényképező app sem kivétel. 

Hirdetés

Az alkalmazásba ezúttal a manuális expozíció beállítási lehetősége kerül vissza. Az Android N fejlesztői előzeteseknél a Google már tesztelte ezt egyszer. 

Most más köntösbe csomagolva, alapfunkcióként bukkant fel ez a beállítási lehetőség, amely alapesetben rejtve van. Ha valaki az ujját a kijelzőn csúsztatja, akkor viszont már tudja állítani az expozíciót. 

Az újítás most a legutolsó fejlesztői előzeteshez elérhető Google Fényképezőbe került bele. Emiatt nagyon valószínű, hogy a végleges rendszerre írt kiadásba is bekerül. 

Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, elvégre az Android Nougat végleges kiadása egy hónapon belül megérkezik. Mivel a biztonsági frissítésekkel együtt jön, ezért talán augusztus közepét lehetne tippelni a megjelenésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.