Hirdetés

Mégis lesz 64 bites kiadás a Firefoxból



|

Ezen felül a 20-as főverzió Windows 7/8 alatt már a H.264 videókat is képes lesz lejátszani.

Hirdetés

Felhasználói részről óriási felháborodást keltve a Mozilla novemberben bejelentette, hogy technikai nehézségek miatt befejezi a Firefox 64 bites verziójának évek óta csak a levegőben lógó „fejlesztését”, ám szerencsére a negatív visszhang miatt most meggondolták magukat a döntéshozók.


Sajnos arról már nem esett szó, hogy a Mozilla mikortól kezdve tervezi stabillá nyilvánítani a webböngésző 64 bites buildjét, hiszen enélkül vélhetően a beépülők fejlesztői sem fárasztják majd magukat a kiegészítőik ezen architektúrán való működképessé tételével (bár közülük rengeteg módosítás nélkül is együttműködik az x64-es változattal).


Végül megemlítendő, hogy Windows 7/8 operációs rendszereken a Firefox 20 egy nemrég a forráskódhoz adott részletnek köszönhetően képes lesz dekódolni a H.264 videókat és AAC / MP3 formátumú hangfájlokat. Egyelőre kérdéses, hogy ezen funkcionalitások a patch rendkívül platform-specifikus mivolta miatt mikor válhatnak majd kerülőutak nélkül elérhetővé az alkalmazás linuxos és Mac OS X-es változatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.