Hirdetés

Megjelent a Corel Paint Shop Pro X!



|

Hirdetés



A 30 napos kipróbálható változatot megvizsgálva jól látható, hogy a Corel kinézetében is felfrissítette a programot. A színesebbé, játékosabbá tett ikonok és a látványosabb képernyőelemek a Paint Shop Pro otthoni felhasználóknak szánt jellegét is kihangsúlyozzák.

Az új verzióban jelentősen felújították és kibővítették a tanulóközpontot, amiből a kezdők lépésről lépésre sajátíthatják el a fényképekkel való munkát. Okosabbak lettek a szintén kezdőket segítő automatikus képkezelő, retusáló funkciók, de a profik is találhatnak érdekességeket, mint például az új színkezelést, illetve a CMYK vagy a 48 bites képek kezelését. További érdekesség, hogy a programhoz mellékelik a PC World augusztusi számában bemutatott rawshooter Essentials alkalmazást, amellyel RAW formátumú képek kezelésére nyílik mód, valamint a szintén most megjelent Paint Shop Photo Album 6 fotorendszerezőt is.

A Paint Shop Pro X újdonságainak listája megtekinthető a Corel weboldalán, a kipróbálható verzió pedig hamarosan tőlünk is letölthető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.