Hirdetés

Megjelent a CounterSpy 2



|

A kémprogram-eltávolító második kiadása hibrid védelemet kínál.

Hirdetés

A teljesen újratervezett CounterSpy második kiadása jobb mint valaha: a díjnyertes kémprogram-eltávolító az új VIPRE antivírus technológiával a világ első hibrid, káros programok elleni védelmi rendszerét alkotja. A CounterSpy 2 hibrid megközelítése egy védelmi rendszerben egyesíti az antivírus programok sebészi pontosságát és a kémprogramkereső alkalmazások széleskörű eltávolító képességeit. A hagyományos kémprogram-eltávolító technológia és az új VIPRE antivírus együttes alkalmazásával a CounterSpy 2 megbízható védelmet nyújt az egyre bonyolultabb elektronikus károkozók összes fajtája ellen.


counterspybox2.gif
A teljesen újraírt hibrid keresőmotor elődjénél lényegesen gyorsabb és hatékonyabb: a számítógép érezhető lassítása nélkül, alacsony memória és processzorhasználattal nyújt megbízható védelmet.


FirstScan és az új, kernel szintű aktív védelem

Az új FirstScan technológia segítségével a CounterSpy 2 a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására, így a rendszerhívásokat meghamisítani próbáló rootkitek és fejlett kémprogramok nem tudnak rejtve maradni.


A CounterSpy 2 kernel szintű aktív védelme segítségével a károkozókat indulásukkor képes blokkolni, és a nem kívánatos rendszermódosításokat a károkozó program futásának azonnali felfüggesztésével tudja megakadályozni.



Vista támogatás

A CounterSpy 2 teljes 32 bites Vista támogatással rendelkezik, és az új biztonsági központba automatikusan beépül. A 64 bites operációs rendszerek támogatása hamarosan elkészül és ingyenes frissítésként lesz elérhető.

 

Változatlan áron, ingyenes frissítéssel

Az új CounterSpy 2 elődjénél minden területen fejlettebb és hatékonyabb, de a licenc ára nem emelkedett, az aktív CounterSpy előfizetéssel rendelkezők pedig ingyenesen válthatnak az új termékre. A CounterSpy licencek a webáruházakban és az országos viszonteladói hálózat boltjaiban változatlan áron érhetők el.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.