Hirdetés

Megjelent a Firefox 11 majdnem végleges verziója



|

A Mozilla elérhetővé tette népszerű böngészője 11-es verziójának közel kész buildjét.

Hirdetés

Bár számos letöltőoldalon véglegesnek van kikiáltva, a most megjelent build még csak az utolsó előtti verzió, ami tartalmazhat hibákat, de a főbb újítások nagyrésze már belekerült. Ezen főbb újítások közé tartozik például az add-onok platformok közötti szinkronizációja, a könyvjelzők Google Chrome-ból való importálásának lehetősége, vagy az SPDY protokollnak köszönhető gyorsabb oldalbetöltés.

A teljes verzió előreláthatólag holnap már a Mozilla hivatalos honlapjáról is letölthető lesz, de aki szeretné idő előtt kipróbálni, az például innen is letöltheti. Mégegyszer, ez nem a végleges verzió, ha bármilyen probléma felmerül, annak nem érdemes nagy jeletősséget tulajdonítani, ugyanis a teljes verzióban - remélhetőleg - ezek mindegyike javítva lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.