Hirdetés

Megjelent az új Spy Sweeper Enterprise



|

Hirdetés



A Spy Sweeper Enterprise 2.5 azért jelent minőségi váltást a kémprogram-elhárítók piacán, mert a jelenleg legfejlettebb kémprogram-eltávolító technológiát, a Comprehensive Removal Technology-t (CRT) alkalmazza. Az egyedülálló technológia teljesen megbénítja a hálózati számítógépen észlelt kémprogramokat. A CRT segítségével a Spy Sweeper Enterprise 2.5 garantálja a rendszer stabilitását a kémprogramok eltávolítása alatt és után. Emellett hihetetlenül alacsony számú téves riasztást eredményez - egymillióból csupán egyet - ami különösen fontos a vállalatok számára, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy esetleg tévedésből egy fontos rendszerelemet vagy üzleti adathalmazt távolítsanak el.

A CRT mellett a Spy Sweeper Enterprise 2.5 számos olyan jellemzővel rendelkezik, ami kiemeli a hasonló termékek sorából. Keresőmotorja sebességét tovább növelték, 5-10-szer gyorsabb az előző verziónál, ugyanakkor nem foglal le nagy processzor-kapacitást.


Kémprogram-adatbázisa a Phileas automatikus analizáló rendszernek köszönhetően hatalmas ütemben bővül: a kémprogram-definíciós bejegyzések száma mára meghaladja a 100 000-et. Ezzel egyetlen más antispyware megoldás sem büszkélkedhet. A frissítések legalább hetente kétszer hozzáférhetők a felhasználók számára.

A Spy Sweeper Enterprise 2.5 mindezek mellett további új elemekkel gazdagodott. Grafikus és szöveges jelentések készíttethetők a programmal, valamint új intelligens pajzsokat (Smart Shield) illesztettek a rendszerbe.

2004 júniusi megjelenése óta a Spy Sweeper Enterprise több, mint kétmillió felhasználó gépére került fel 6500 cégnél és intézményben. Azoknak az intézményi érdeklődőknek, akik még nem tudják, mennyire vannak veszélyben, illetve nem döntötték el, hogy a Spy Sweeper Enterprise-t érdemes-e választaniuk, a Webroot és magyarországi disztribútora, a Nollex Kft. két ingyenes lehetőséget kínál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.