Hirdetés

Megsemmisítően negatív visszajelzések a Windows 8-ról



|

Ázsiai hírek szerint nincsenek nagy várakozások az új operációs rendszer körül.

Hirdetés

A Topeka Capital egyik elemzője, Brian White, Ázsiában találkozott egyes gyártókkal, akik a Windows 8-cal kapcsolatban igen rossz híreket közöltek a Microsofttal. Az elemző elmondása szerint a kereskedők és egyes gyártók a Windows 8-cal kapcsolatban "megsemmisítően negatívak". 

 

Emiatt nincsenek is túl nagy várakozások a Microsoft új operációs rendszerével szemben - a kereskedők nem várnak komolyabb aktivitást az október 26-i rajt után. Egyedül a notebookokkal kapcsolatban bizakodóak, ott októberre és még talán novemberre is nagyobb forgalmat várnak. Eközben arról figyelmeztettek a meg nem nevezett források, hogy decemberben állnak majd a gyártósorok.

 

Kapcsolódó hír, hogy az ipar az ultrabookokkal szembeni csalódott fogadtatásból is lábadozik. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy az Intel specifikációi mellett a gyártási költségek túlságosan magasak maradnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.