Hirdetés

Megtalálja a Chromebookokat az androidos Eszközkezelő



|

Az Eszközkezelő azoknál a Chromebookoknál működik, amelyek hozzáférnek a Google Play Áruházhoz.

Hirdetés

Sokaknak segített már az androidos Eszközkezelő - a segítségével meg lehet találni egy androidos készüléket, esetleg megcsörgetni vagy távolról törölni a tartalmát. Ez nagyon jó megoldás, ha esetleg az eszköz elvész vagy ellopják. 

Hirdetés

Mostantól azok a Chromebookok is támogatják ezeket a lehetőségeket, amelyek hozzáférnek a Google Play Áruházhoz. 

Mivel a Chromebookok könnyen hordozhatóak, ezért a funkció megléte fölöttébb hasznos lehet a felhasználóknak. A tesztek szerint a Chrome OS-t futtató laptopok is könnyedén megtalálhatóak a térképen. 

Sajnos csörgetni nem lehet ezeket, mert hangot egyik sem játszik le ilyenkor - de a kijelzőt elsötétíti, és mutat egy értesítést. 

Természetesen a Chromebookoknál feltétel, hogy elérjék a Google Play Áruházat. Erre jelenleg csak három laptop képes: a 2015-ös Chromebook Pixel, az ASUS Chromebook Flip és az Acer R11 Chromebook. A többi gép tulajdonosának várnia kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.