Hirdetés

Megújul a Viber



|

Azonnali videoüzenettel és chates kiegészítésekkel frissített a népszerű üzenetküldő.

Hirdetés

A Viber következő frissítése sok új érdekességet tartogat, amelyeknek hála ráadásul lépést tart a riválisokkal a szolgáltatás. 

Hirdetés

Az egyik újdonság a videoüzenetek megérkezése. Az új funkció a hangrögzítés gomb simításával, és hosszú lenyomásával csalható elő. A segítségével 30 másodpercig lehet videoklipet rögzíteni, majd azt megosztani bárkivel. Gyakorlatilag olyan, mint a hangüzenetek küldése, és visszavonható bármikor az elküldés előtt (egy balra simítással a felvétel gombról). 

Chates kiegészítők is érkeztek, harmadik felektől: a Giphy, a Wikipedia és a TheMovieDB lettek támogatottak. A @ szimbólum megérintésével lehet ezekhez hozzáférni, és például kivonatot küldeni egy Wikipedia-cikkről. A következő hetekben további ilyen kiegészítők is érkeznek. 

Ezzel párhuzamosan átalakulnak az emojik is, Androidon és iOS-en egyaránt: laposabb dizájnra építenek a jövőben. 

A frissítés hamarosan Androidon és iOS-en is megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.