Hirdetés

Megvan az Android N megjelenési dátuma



|

A Google egyik alelnöke megerősítette a végleges verzió érkezését.

Hirdetés

Még mindig nem tudjuk az Android N nevét, azonban már van nyilvános, mindennapi használatra is alkalmas bétája, továbbá egy ideje sejtjük, hogy az eddiginél korábban jelenik meg. 

Hirdetés

Ami azt illeti, a Google már akkor meglepte a közönséget, amikor az Android N-t hónapokkal a Google I/O előtt bemutatta. Ezzel időt szeretett volna adni a fejlesztőknek és a partnereknek arra, hogy tudjanak dolgozni az appokon és a frissítéseken. 

Azóta volt több fejlesztői előzetes, a béta és a 2016-os Google I/O alkalmából további rengeteg érdekességet tudtunk meg a következő robotos rendszerről. 

Végre a megjelenés idejéről is van némi frissítés. 

Dave Burke, a Google mérnöki feladatokért felelős alelnöke megerősítette, hogy az Android N végleges kiadásának a megjelenésére a nyár vége felé lehet számítani. 

Ez korábban van, mint az elmúlt években, így izgatottan várjuk az érkezését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.