Hirdetés

Memóriakártyára is mentheted a Google Térkép adatait



|

WiFi-módban is képes dolgozni a legújabb androidos Google Térkép, ami memóriakártyára tudja menteni az offline térképeket.

Hirdetés

Miután először csak korlátozottan volt elérhető, most végre mindenkihez eljut a kizárólagos WiFi-mód Androidon, ami a Google Térkép használatát illeti. 

Hirdetés

Ezt a módot engedélyezve az app offline módban marad, és nem használ mobilinternetes elérést. Más appok hozzáférnek a mobilnethez, de a navigáció nem használja majd a keretet. Így utazás közben sokat lehet spórolni, ráadásul kiránduláskor is van, hogy csak a navigáció miatt kell a mobilnet. 

Természetesen az offline használathoz szükség van az előre letöltött offline térképekre. Ezeket is könnyebb lett kezelni, ugyanis immáron a készülék belső tárhelye mellett memóriakártyára is menthetőek a térképek. Ez főként a belépőszintű, nem ritkán 4 GB tárhelyet biztosító eszközöknél kiemelt fontosságú újítás. 

A mostani frissítések mindenkinek jól jönnek, aki szűkös adatforgalmi kerettel rendelkezik vagy gyakran utazik. Az app az Uber mellett Európában a Gett, Hail és MyTaxi szolgáltatások használóit is segíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.