Hirdetés

Mennyit kell aludni a Windows 8-ig?



|

2012. október 26-án érkezik a rendszer. Lentebb megtudhatod, hogy mennyi idő van még hátra a rajtig.

Hirdetés

Immár hivatalos a Windows 8 megjelenésének a dátuma, amely majdhogynem pontosan három évvel követi majd a Windows 7-et. Utóbbi ugyanis 2009. október 22-én eresztette útjára a Microsoft, míg Magyarországon az őszi hónap végén debütált a rendszer.

 

 

Azaz már végkép biztos, hogy nem múlhat el a karácsonyi időszak új Windows nélkül. Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország Windows üzletágának vezetője a PC World kérdésére elmondta, hogy október 26-án már a hazai kiskereskedelmi forgalomban is megvásárolható lesz az új rendszer, a globális indulással egyidőben. Ezen felül a hazai leányvállalat egy többnapos rendezvénnyel is készül a rendezvényre, ám hogy pontosan milyennel azt a Windows üzletágvezetője egyelőre nem akarta elárulni.

 



A témáról bővebben a Computerworld cikkében olvashatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.