Hirdetés

MessengerLog 6.05



|

Akinek nem felel meg a Messenger logja és jól ke- reshető, szerkeszthető archiválót keres, annak itt a megoldás

Hirdetés

Jogosan merül fel többekben a kérdés: mi szükség külső alkalmazásra, amikor a Messenger saját maga is elmenti a beszélgetések teljes szövegét? A válasz egyszerű: a MessengerLog nagyobb átláthatóságot és jobb karbantarthatóságot kínál. Ez főleg akkor fontos, ha nemcsak rendszeresen és sokat használjuk a szoftvert, hanem időről időre szükségünk van egy korábbi beszélgetés szövegére, és szeretnénk visszakeresni azt. Mivel a szövegen túl annak formázását (színét, betűtípusát) és a különböző hangulatjeleket is lementi - az MSN-nel ellentétben azokat is, amelyek egyébként nem szerepelnek a sajátjaink között - előbb-utóbb jelentős szövegtenger képződik. A felgyülemlett szövegrengetegben, hála a különböző keresési paramétereknek és szűrőknek, hosszú idő elteltével is egyszerűen átláthatóak lesznek korábbi üzenetváltásaink. A mentésen és keresésen kívül szabadon szerkeszthetjük a szöveget, például megjegyzéseket szúrhatunk be az üzenetekbe.

A MessengerLog telepítése és használata igen egyszerű. Telepítjük, a belépéshez megadunk egy jelszót, elindítjuk, a továbbiakban pedig szinte semmi más teendőnk nincs, csendben teszi a dolgát.

 

messengerlog 2.PNG

 

Adatok:

-- Windows Messenger 4.x/5.x, MSN Messenger 7 és Windows Live Messenger kompatibilis

-- Könnyen kereshető adatbázis

-- Adatbázisa utólag szerkeszthető

-- Hangulatjeleket és szövegformát is ment

-- Menti a kapcsolatok státusát

 

 

Előny: könnyen átláthatóvá teszi beszélgetéseink archívumát

Hátrány: szinte minden automatikus, alig akad beállítási lehetőség

 

Teljesítmény: 89

Szolgáltatás: 78

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.