Hirdetés

Microsoft Mobile Memory Mouse 8000



|

Újabb szereplő a noteszgép-egerek tárházából: a Microsoft rágcsálója beépített flash memóriával kecsegtet.

Hirdetés

Léteznek olyan termékek, amelyek előbb-utóbb saját fejlődésük csapdájába esnek. Képességeik idővel túlmutatnak használóikén, innentől kezdve pedig más irányba kell fordulni a fejlesztésekkel, különben az iparág menthetetlenül csődbe megy. Noteszgép-egérből újat alkotni nem könnyű feladat. Az érzékenységet egy bizonyos szintnél felesleges tovább fejleszteni, a profi játékosok, a tervezőmérnökök, valamint a grafikusok úgysem ezekkel az apróságokkal dolgoznak. A hosszú üzemidő, a praktikus funkciók sokkal fontosabbak a célcsoport számára – a Mobile Memory Mouse is erre alapoz.

 

memory1.jpg
 

 

Alapvetően egy kellemes megjelenésű, jó anyagokból összerakott, vezetéknélküli, lézeres szenzorral felszerelt egér. Extra funkciói közé tartozik azonban a választható kommunikációs sáv (2,4 GHz vagy Bluetooth), a töltőként is funkcionáló, mágneses csatlakozóval rendelkező kábeles kapcsolat, valamint a rádiós vevőegység, ami 1 gigabájtnyi szabad tárhellyel rendelkezik. Remek hordozható svájci bicska tehát noteszgépünkhöz, egyetlen hátránya hogy drágán mérik.

 

memory3.jpg

 

 

Adatok:

  • Lézeres szenzor
  • 2,4 GHz-s, Bluetooth és vezetékes csatlakozás
  • 4 gomb, 4 irányú, kattintható görgető
  • Mellékelt újratölthető AAA akkumulátor
  • Mellékelt neoprén hordtáska
  • 1 gigabájt flash memória az USB vevőegységben

 

Értékelés:

Microsoft Mobile Memory Mouse 8000

Előny: Remek anyagválasztás, beépített memória

Hátrány: Túlárazott

Teljesítmény: 96%

Szolgáltatás: 93%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.