Hirdetés

Napi tipp: 7 Sidebar - minialkalmazások oldalt



|

Számos beállítási lehetőséget biztosít a minialkalmazásokat megjelenítő oldalsáv, a 7 Sidebar.

Hirdetés

A 7 Sidebar egy olyan oldalsáv, amely számos beállítási lehetőséget biztosít Windows 7 alatt a minialkalmazásokat megjelenítő oldalsáv részére. A Vistából megismert üvegfelületre kerülnek a gadgetek, amelyek alapesetben mindig látható módba kerülnek.

 

Ha akarjuk, akkor az ablakok maximális mérete esetén is látszik az oldalsáv, azonban ez a funkció a beállítások között kikapcsolható. Szintén beállítható, hogy jobb vagy bal oldalon szeretnénk látni a minialkalmazásokat, illetve az automatikus elrejtés funkciós is elérhető. Ha nem vagyunk kibékülve az üvegfelülettel, saját hátteret is választhatunk. A 7 Sidebar letölthető és telepíthető az alábbi linken keresztül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.