Hirdetés

Napi tipp: a Firefox 4 felületének testreszabása - Stratiform



|

A kiegészítővel a Firefox 4 teljes felhasználói felületét kedvünk szerint állíthatjuk.

Hirdetés

A Stratiform egy olyan kiváló kiegészítő a Mozilla Firefox 4-es böngészőjéhez, amelynek segítségével gyakorlatilag az alkalmazás teljes felhasználói felületét a kedvünk szerint alakíthatjuk át. Telepítése mindenképp ajánlott a Firefox 4 böngészőt használók számára.

 

A kiegészítő segítségével testreszabhatóak a menüsorok gombjai, az ikonok, a szöveges mezők, a színek. A fülek stílusa és színe is tetszés szerint változtatható. Természetesen a nagy narancssárga menügomb tulajdonságai és megjelenése is módosítható, sőt, még a szövege is átírható. A Stratiform telepítése mindenképp ajánlott - letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.