Hirdetés

Napi tipp: AeroWeather - színek az időjárás szerint



|

Az alkalmazás segítségével az Aero UI színe mindig az időjárásnak megfelelően változik.

Hirdetés

Az AeroWeather egy olyan alkalmazás, melynek segítségével Windows 7 alatt az Aero UI színe mindig az időjárásnak megfelelően változik. A SpikeX által fejlesztett program több megközelítést is kínál, melyek közül választhatunk.

 

Ha a hőmérséklet-alapú beállítást választjuk, akkor megszabhatjuk a szélsőértékek színeit. A legnagyobb mindig piros, a leghidegebb mindig lila. Fahrenheit és Celsius között választhatunk. Ha állapot szerint akarjuk használni a kiegészítőt, a Windows 7 szürke lesz felhős időben, kék, ha napos, és sötétszürke, ha havazik vagy esik.

 

Az úgynevezett Night Mode csökkenti az Aero színeinek intenzitását, amint lemegy a Nap. Mikor következő nap felkel, a színek újra élénkebbek lesznek. A szoftver kizárólag Windows Vista és Windows 7 operációs rendszereken működik, bekapcsolt Windows Aeroval. A használathoz Microsoft .NET Framework 3.5 szükséges. Az AeroWeather letölthető innen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.