Hirdetés

Napi tipp: Asztal kiterjesztése



|

Ha több monitorral, esetleg plusz tévével rendelkezünk, beállíthatjuk, hogyan legyen az Asztal ezekre kiterjesztve.

Hirdetés

Ha több monitorral, esetleg olyan tévével rendelkezünk, amelyet csatlakoztathatunk PC-nkhez, akkor beállíthatjuk, hogyan legyen az Asztal ezekre kiterjesztve. A Windows 7 alapból képes kezelni plusz kijelzőinket.

 

1. Nyissuk meg a Vezérlőpultot, majd válasszuk a Képernyő menüpontot.

2. Bal oldalon kattintsunk a Megjelenítési beállítások módosítására.

3. A megjelenő ablakban a Több képernyő felirat mellett választhatunk a legördülő menüből, hogy milyen beállítást szeretnénk.

Alapvetően az E képernyők kiterjesztése beállítás ajánlott, ilyenkor a Windows egyszerűen kiterjeszti az Asztalt a többi monitorra is, ahová kedvünk szerint áthúzhatjuk alkalmazásainkat, widgetjeinket. Az E képernyők tartalmának másolásával pedig elérhetjük, hogy a Windows klónozza monitorunk tartalmát a másik kijelzőre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.