Hirdetés

Napi tipp: automatikus bejelentkezés Windows 7 alatt



|

Ha biztonsági kérdésekben nem jelent problémát, időt spórolhatunk az automatikus bejelentkezéssel.

Hirdetés

Ha biztonsági kérdésekben nem jelent számunkra problémát, időt spórolhatunk, ha Windows 7 alatt a gépünket automatikus bejelentkezésre konfiguráljuk. Ha az alábbi módon állítjuk be operációs rendszerünket, akkor induláskor nem fog tőlünk felhasználónevet és jelszót kérni.

 

1. Kattintsunk a Start menüre, majd a keresőbe írjuk be: netplwiz

2. A Felhasználói fiókok menüben találjuk magunkat, ahol az első fülön vegyük ki a pipát innen: "A számítógép használatához jelszót és felhasználói nevet kell megadni."

3. Kattintsunk az alul lévő Alkalmaz gombra.

4. Amikor az Automatikus bejelentkezés párbeszédablak felugrik, itt meg kell adnunk azt a felhasználónevünket és jelszavát, amelyet szeretnénk, ha indításkor a Windows 7-be magától bejelentkezne. Ezután nyomjunk OK-t.

5. A Felhasználói fiókok alul lévő OK gombjára nyomva menthetjük a beállításokat. Ezután a Windows 7 automatikusan bejelentkezik a megadott felhasználói fiókkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.