Hirdetés

Napi tipp: Autorun Manager - automatikus futtatás tiltása



|

Az alkalmazással könnyedén szabályozhatjuk az automatikus futtatást.

Hirdetés

Az automatikus futtatás a Windows Registry-jében is állítható, ehhez azonban némi plusz tudás szükséges. Egyszerűbb dolgunk van, ha az Autorun Manager nevű alkalmazást választjuk, amely lehetővé teszi, hogy mi magunk válasszuk ki, milyen eszközök esetében tiltjuk/engedélyezzük az automatikus futtatást (például CD-meghajtó, pendrive-ok, stb.).

 

Az alkalmazás hordozható, így telepítésre nincs szükség a használatához. További jó hír, hogy az összes felhasználóra is érvényesíthetjük a választott beállítást. A használatához töltsük le az alábbi fájlt, tömörítsük ki, indítsuk el az EXE kiterjesztésű fájlt, válasszuk ki a kívánt beállítási módot, majd nyomjunk az Apply gombra.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.