Hirdetés

Napi tipp: avast! Antivirus 6.0



|

Elérhető a népszerű és ingyenes biztonsági szoftver 6.0-ás verziója.

Hirdetés

Az avast! Free Antivirus az egyik legkedveltebb ingyenes antivírus-szoftver a piacon. Otthoni használata díjtalan. A biztonsági alkalmazásnak már megjelent a legújabb változata, a 6.0-ás verzió, amely számos újítást tartalmaz. Az alkalmazás kémprogram elleni védelemmel, webes ellenőrzővel, rootkitek elleni védelemmel, automatikus frissítésekkel rendelkezik. Ellenőrzi továbbá a hálózati forgalmat, az üzenetküldő és P2P-alkalmazásokat. Támogatja a 64 bites rendszereket is.

 

Operációs rendszerek tekintetéven az avast! Free Antivirus 6.0 a Windows 7, Vista és XP (Service Pack 2) operációs rendszereket támogatja. Minimális rendszerkövetelménye egy Pentium 3-mas processzor, 128 MB RAM és 300 MB hely a merevlemezen. Az avast! Free Antivirus 6.0 aktuális változata elérhető letöltés rovatunkban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.