Hirdetés

Napi tipp: csúnya betűk orvoslása Firefox 4 alatt



|

Az Anti-Aliasing Tuner egy egyszerű kiegészítő a böngészőhöz, ami a csúnyán megjelenő betűket hivatott kijavítani.

Hirdetés

Az Anti-Aliasing Tuner egy egyszerű kiegészítő a Firefox 4-es böngészőhöz, ami a csúnyán megjelenő betűket hivatott kijavítani. Az alkalmazás Direct2D és DirectWrite módszereket használ a hardveres gyorsítás érdekében, illetve a sima betűk renderelésére. Ez néhány PC-n gondot okozhat, és elcsúfíthatja a betűket a képernyőn.

 

A kiegészítő segítségével a szöveg létrejöttének paraméterein állíthatunk, elérve így a lehető legszebb betűket. A ClearType szintje, a renderelés módja és az élsimítás (anti-aliasing) is testreszabható az addon segítségével, többek között. A letöltésre itt nyílik lehetőség. A betűkkel kapcsolatos problémát az alábbi kép szemlélteti:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.