Hirdetés

Napi tipp: hangerő szabályozása telefonhívásnál



|

Beérkező vagy kimenő telefonhíváskor a Windows 7 automatikusan csökkenti minden más hangerejét. A funkció testreszabható.

Hirdetés

Alaphelyzetben a Windows 7 automatikusan csökkendi gépünk hangerejét, ha bejövő telefonhívásunk, vagy kimenő beszélgetésünk van. Ha azonban ez valakit zavar, vagy inkább teljesen szeretné lenémítani a többi alkalmazást, akkor a PC-alapú telefonhívások effajta beállításai testreszabhatóak.

 

Ehhez a tálca óra melletti hangerő ikonján nyomjunk jobb gombot, majd klikkeljünk a Hangok feliratra. A felugró ablakban válasszuk a Kommunikáció fület. A listában kiválaszthatjuk, hogy PC-alapú beszélgetéskor a Windows mit tegyen: hagyjon minden hangerőt változatlanul, vagy csökkentse a többit 80%-kal, esetleg 50%-kal. Természetesen azt is kérhetjük, hogy minden mást némítson a rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.