Hirdetés

Napi tipp: harmadik monitor csatlakoztatása



|

Amennyiben felhasználói igényünk megkívánja, egy harmadik monitort is használhatunk.

Hirdetés

Egy olyan PC, amelyen fut a Windows 7 operációs rendszer, akár egyenesen három monitorral is használható, ebben az említett OS pedig teljes mértékben partner, számos beállítási lehetőséggel. De hogyan csatlakoztassuk azt a harmadik monitort?

 

Noha sok videokártya van, amely dual VGA vagy dual DVI kimenetet kínál, olyan már kevés, ami egyenesen hármat. Több grafikus vezérlő rendelkezik VGA, DVI és HDMI kimenetekkel, ebben az esetben viszont szükség lenne egy HDMI-csatolós kijelzőre.

 

Megfontolóra vehetjük - feltételezve, hogy PC-nkben van hely - egy második, ugyanolyan videokártya beszerzését, amelynek hála megoldódnak gondjaink. Természetesen a két grafikus kártyának nem muszáj egyeznie, egy olcsóbb változat is megteszi.

 

Létezik továbbá úgynevezett USB-DVI átalakító, aminek a segítségével USB-n keresztül csatlakoztathatjuk monitorunkat. Sajnos ezeknek a termékeknek egyelőre viszonylag magas az ára. Ezen felül ebben az esetben a grafikus teljesítmény sem túl lenyűgöző, így aki játékra szeretne három monitort használni, annak mindenképp érdemes lehet egy második videokártya beszerzésén elgondolkodnia.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.