Hirdetés

Napi tipp: három új téma Windows 7-hez



|

Ezúttal Kung Fu Panda 2, Small World és Waterdrops témacsomagok érkeztek a Microsofttól.

Hirdetés

A Microsoft egyenesen három új témacsomagot adott ki, amelyeket a Windows 7 felhasználói örömmel tölthetnek le. Az első újdonság a Kung Fu Panda 2 téma, amely számos karaktert tartalmaz az idén nyáron, 3D-ben visszatérő DreamWorks Animation alkotásából.

 

A Small World természetfotókkal örvendezteti meg a letöltőket, méghozzá közeli képekkel. A Waterdrops csomag háttérképei J.P. Peter fotóstól származnak, értelemszerűen itt a vízcseppek szebbnél-szebb előfordulásait csodálhatjuk meg. A csomagok közvetlen linken is elérhetőek, így csupán annyi a dolgunk, hogy a választottat letöltjük, majd duplán rákattintunk. A rendszer ezután telepíti és beállítja a megnyitott témacsomagot.

 

Kung Fu Panda 2 téma

Small World téma

Waterdrops téma

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.