Hirdetés

Napi tipp: időzített e-mail küldése



|

Időzített e-mailek küldésére az egyik egyszerű és jól működő megoldás a Deferred Sender.

Hirdetés

Időzített e-mailek küldésére rengeteg megoldás létezik, az egyik egyszerű és jól működő ilyen a Deferred Sender. Az oldalon egy egyszerű regisztrációt követően bármilyen e-mail-címről vagy levelezőrendszerből igénybe vehetjük az időzített levélküldést.

 

Az oldalon külön lapon magyarázzák el a használatot: a leveleinket a deferred@deferredsender.com címre kell elküldenünk, a tárgyat szokásos módon töltjük ki, azonban a levelünk első pár sorában meg kell adnunk, hogy kiknek és mikor szeretnénk, ha kézbesítenék a levelet.

 

A weblap két példát említ: ha holnap reggel 9-kor a következő egy személynek küldenénk e-mailt, ez legyen a levél első két sora:

to tim.burton@xanga.com

tomorrow 9am

Ha ezt több személynek küldenénk, azt is adjuk meg. Más időpontot is választhatunk:

to tim.burton@xanga.com, brett@yahoo.com

cc divya@gmail.com

13th July

 

A részletes paramétereket itt tekinthetjük meg. A weboldalon bejelentkezve utólag is módosíthatjuk a küldés tervezett idejét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.