Hirdetés

Napi tipp: IE9 Blocker Toolkit - automatikus frissítés tiltása



|

Az Internet Explorer 9 automatikus frissítésként történő telepítése letiltható.

Hirdetés

A Microsoft az Internet Explorer 9-es böngészőt fontos frissítésként teszi majd közzé, amely automatikus frissítés keretén belül települ majd a Windows Vista SP2, Windows Server 2008 SP2 és Windows 7 operációs rendszerekre. A redmondi óriás azonban azokra is gondolt, akik nem kérik az automatikus frissítést.

 

Az úgynevezett IE9 Blocker Toolkit elsősorban az adminisztrátorok számára lehet hasznos, ugyanis a kiegészítő elsősorban olyan vállalkozások számára ajánlott, ahol a munkaállomásokon engedélyezve van az automatikus frissítés. Az alkalmazás telepítésével az IE9 automatikus telepítése "kivédhető".

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy azokon a gépeken, amelyeken a böngésző béta vagy RC változata már telepítve van, a végleges verzió automatikusan frissül majd, továbbá, hogy az alkalmazás nem tiltja az Internet Explorer 9 manuális telepítését. Az IE9 Blocker Toolkit itt érhető el.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.