Hirdetés

Napi tipp: Internet Explorer gyorsabb indítása



|

Az Internet Explorer 8-ban és 9-ben megnézhetjük, mi is lassítja be a böngészőt induláskor.

Hirdetés

Az Internet Explorerhez kapcsolódó egyes bővítmények jelentős növekedést okozhatnak a böngésző betöltési idejében. A program 8-as és 9-es, egyelőre béta változata egyaránt képes megmondani, hogy melyik kiegészítés okozza a bajt.

 

Kattintsunk az Eszközök menüre, majd Bővítmények kezelése. A felugró ablakban láthatjuk a telepített bővítményeinket, a jobb oldali oszlopok között pedig találunk egy olyat, hogy "Betöltési idő". Ez szolgálhat segítségünkre abban, hogy optimizáljuk a böngésző indulásának gyorsaságát. Az értékek segítségével megállapítható, hogy mely kiegészítések miatt lassult be az Internet Explorer.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.