Hirdetés

Napi tipp: kompatibilitási csomag Office 2007-fájlokhoz



|

Az Office 2003 és az Office 2007 eltérő formátumokban ment, ezért szükségünk lehet kompatibilitási csomagra a kezelhetőség érdekében.

Hirdetés

Az Office 2003 és az Office 2007 eltérő formátumokban ment, ezért szükségünk lehet kompatibilitási csomagra a kezelhetőség érdekében. A 2003-as verzió a .doc, .xls és .ppt fájlkiterjesztéseket használta, míg az Office 2007 a .docx, a .xlsx és a .pptx kiterjesztéseket.

 

Sajnos visszafelé nem kompatibilis ezek használata, ezért aki még Office 2003-mat használ, annak szüksége lehet valamilyen kompatibilitási csomagra, vagy konverterre. Utóbbiból többféle is létezik, ám mivel van hivatalos megoldás a Microsofttól, ezért inkább azt mutatjuk meg.

 

A dolgunk nagyon egyszerű. Rendszergazdai jogokkal ellátott felhasználó fiókkal bejelentkezve navigáljunk erre az oldalra, és töltsük le a Microsoft csomagját az Office 2003-hoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.