Hirdetés

Napi tipp: leállítás-gomb cseréje



|

A Windows 7 kikapcsológombja megváltoztatható, igényeinknek megfelelően.

Hirdetés

A Windows 7 kikapcsolás gombja alapból a leállítást kínálja fel lehetőségként, szövegesen kiírva. Ha valaki azonban mást szeretne, az alapértelmezett művelet - jelen esetben a leállítás - megváltoztatható, igényeinknek megfelelően. Ha például egy felhasználó tartósan, minden nap többször indítja újra gépét, hasznos lehet, ha alapértelmezettként az újraindítást állítja be a szöveges dobozba.

 

Nyomjunk jobb egérgombot a Start menü ikonján, majd válasszuk a Tulajdonságokat. A felugró ablakban keressük meg a Főkapcsoló megnyomásakor részt. Itt kedvünk szerint módosíthatjuk az alapértelmezett műveletet, legyen az leállítás, kijelentkezés, vagy újraindítás.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.