Hirdetés

Napi tipp: Live Messenger ikon az értesítési területen



|

A Windows 7 alapból már a tálcán tartja a Live Messenger ikonját, ez azonban áthelyezhető.

Hirdetés

Ha valaki sokat használja a Windows Live Messengert, már észrevette, hogy Windows 7 alatt a tálcára kerül az IM-kliens ikonja, amelyen keresztül könnyedén állapotot válthatunk, vagy gyorsan üzeneteket küldhetünk. Azonban ha inkább az értesítési területen látnánk szívesen a Live Messenger ikonját, ennek nincs akadálya.

 

A korábbi operációs rendszerekben az értesítési területre került a futó program ikonja, így egyes felhasználók talán ragaszkodnak a megszokott elhelyezéshez. Ha Windows 7 alatt is így szeretnénk, mindössze annyit kell tennünk, hogy az alkalmazás ikonján jobb egérgombot nyomunk, majd a Tulajdonságokat választjuk. Itt be kell állítanunk, hogy a rendszer a programot Windows Vista kompatibilitási módban futtassa. Ezután a Live Messenger ikonja a tálca helyett az értesítési területre kerül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.