Hirdetés

Napi tipp: oldal tetejére és aljára gyorsbillentyűk



|

Ha nem szeretnénk végigscrollozni egy hosszú blogot vagy weboldalt.

Hirdetés

Amikor egy nagyon hosszú blogot vagy weboldalt olvasunk, sokszor előfordul, hogy szeretnénk az aljára, vagy épp a tetejére ugrani. Odáig elscrollozni hosszú és idegesítő is lehet. Természetesen használhatjuk a gördítősávot oldalt, ami valamivel gyorsabb (bár notebookon nehézkes és pontatlan), de szerencsére létezik ettől jobb megoldás is.

 

A legegyszerűbb az oldal tetejére és aljára ugrani úgy, ha gyorsbillentyűket használunk. Szerencsére igen egyszerű módszerről van szó: a weblapon állva ha Home-ot nyomunk, akkor az oldal tetejére ugrik a böngésző, míg az End billentyű az aljára visz minket. A legtöbb nagy böngészőben, így az Internet Explorerben, Firefox-ban és Chrome-ban is működik az alábbi "trükk".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.