Hirdetés

Napi tipp: Open++



|

Az alkalmazás a fájlok és mappák menüjét egészíti ki hasznos parancsokkal.

Hirdetés

Az Open++ alkalmazás a fájlok és mappák menüjét egészíti ki hasznos parancsokkal. Nem csak gyors megnyitásra van lehetőség, de egyéni parancsok hozzáadására is. Alapesetben megnyithatjuk a parancssort, másolhatjuk az elérési útvonalat, módosíthatjuk a tulajdonságokat, DLL-műveleteket hajthatunk végre, azonban a program sok másra is képes.

 

Windows 7 és Vista esetében amennyiben a Shift gombot lenyomva tartjuk, és úgy használjuk az Open++-t, akkor adminisztrátori jogosultságokkal hajtja végre a parancsot. A beállítások menüpont segítségével teljes egészében testre szabható, hogy az Open++ milyen funkciók, programok szerepeljenek. A 32 bites változat innen tölthető le, míg a 64 bites verzió itt található.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.